Waar kan ik je mee helpen?

Is jouw praktijk toe aan professionalisering? Met mijn diensten help ik je ‘baas’ te worden over het verbeteren van jouw praktijk. Dit doe ik vanuit de drie invalshoeken: Analyseren, Verbeteren en Inspireren.

 

Analyseren

Twijfel je over wat goed is voor jouw praktijk? En heb je het gevoel dat de praktijk verder kan verbeteren en professionaliseren? Als start voor verbetering is het belangrijk eerst goed te analyseren, zoals een objectieve praktijkanalyse:

Praktijkanalyse ‘Agendaplanning’
Praktijkanalyse ‘Praktijkmanagement’
Praktijkanalyse ‘Wet- en regelgeving’

Verbeteren

Ben je onzeker over te nemen beslissingen rondom jouw praktijkvoering? En zoek je meer handvatten in het runnen van de eigen praktijk? Met de volgende diensten help ik tandartsen en praktijken te verbeteren:

‘Think Forward’ training – een persoonlijk trainingstraject voor tandarts-praktijkhouders
Begeleidingstraject module ‘Agendaplanning’
Begeleidingstraject module ‘Praktijkmanagement’
Begeleidingstraject module ‘Wet- en regelgeving’

Inspireren

Heb je het gevoel dat de praktijk echt kan verbeteren? Maar lukt het niet daadwerkelijk verbeteringen door te voeren? Als sparringpartner en via trainingen en workshops hoop ik je hiertoe te inspireren. Individueel, voor je team of samen met collega’s:

‘Think Forward’ training – een persoonlijk trainingstraject voor tandarts-praktijkhouders
‘Think Forward’ brainstorm – inspirerende sessies voor tandartsen

 

 

Dit zeggen anderen over Sjoerd:

“Het traject heeft aan de verwachtingen voldaan. Positief hiervan zijn het opstellen van een plan van aanpak, het prettige persoonlijke contact en het ‘losweken’ van vastgeroeste gewoontes bij teamleden.”
Tandartspraktijk Julianadorp