Waar kan ik je mee helpen?

Is jouw praktijk toe aan professionalisering? Met mijn diensten help ik je ‘baas’ te worden over het verbeteren van jouw praktijk. Dit doe ik vanuit de volgende drie invalshoeken:

  1. Analyseren – Twijfel je over wat goed is voor jouw praktijk? En heb je het gevoel dat de praktijk verder kan verbeteren en professionaliseren? Als start voor verbetering is het belangrijk eerst goed te analyseren.
  2. Verbeteren – Ben je onzeker over te nemen beslissingen rondom jouw praktijkvoering? En zoek je meer handvatten in het runnen van de eigen praktijk?
  3. Inspireren – Heb je het gevoel dat de praktijk echt kan verbeteren? Maar lukt het niet daadwerkelijk verbeteringen door te voeren? Als sparringpartner hoop ik je hiertoe te inspireren. Individueel, voor je team of samen met collega’s.

 

Begeleiding

Deze drie invalshoeken komen terug in al mijn begeleidingstrajecten:

‘Think Forward’ coaching – 1-op-1 coaching voor de tandarts-praktijkhouder

‘Think Forward’ training – een verbetertraject voor tandarts-praktijkhouders en praktijken

‘Think Forward’ brainstorm – inspirerende sessies voor tandartsen

 

Interesse?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan via het contactformulier of direct via 06 – 1498 0141 of sjoerd@kuikenpraktijkmanagement.nl.

 

Dit zeggen anderen over Sjoerd:

“Het traject heeft aan de verwachtingen voldaan. Positief hiervan zijn het opstellen van een plan van aanpak, het prettige persoonlijke contact en het ‘losweken’ van vastgeroeste gewoontes bij teamleden.”
Tandartspraktijk Julianadorp