Dag van de Praktijkhouder | Kuiken Praktijkmanagement
Workshop tijdens Dag van de Praktijkhouder
06 januari 2016 

Workshop tijdens Dag van de Praktijkhouder

Bij het managen van een praktijk wordt vooral gedacht in resultaten: hoe kan ik bepaalde dingen het beste of het meest efficiënt doen? Bij het leidinggeven zul je de visie en richting van de praktijk moeten bepalen. “Management is dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen” (management goeroe’s Peter Drucker en Warren Bennis).

Praktijkmanagement

Een tandarts / praktijkhouder vervult veelal zowel de rol van leider als van manager. Zo is het uitzetten van de koers van de praktijk een cruciale taak van de tandarts / praktijkhouder. Hij besluit in welke richting de praktijk zich moet ontwikkelen, waarbij visie en vertrouwen belangrijk zijn. En het meten van de prestaties is vervolgens een belangrijke voorwaarde voor succes. De grote uitdaging is het vergaren van de juiste management informatie en een overload aan informatie te voorkomen. Dit om uw koers te monitoren en tijdig te kunnen bijsturen.

Dag van de Praktijkhouder

Tijdens de ‘Dag van de Praktijkhouder’ op 28 mei a.s. verzorgt Sjoerd Kuiken een workshop, waar hij ingaat op het opstellen, monitoren en beoordelen van management informatie. Kijk hier voor meer informatie: www.phdag.nl.

Over de schrijver
Reactie plaatsen