Presentatie en workshops - Kuiken Praktijkmanagement

Op zoek naar een spreker of workshop?

Bedrijfskundig expert met kennis van tandheelkunde.

ik wil graag meer informatie

12

jaar ervaring binnen tandheelkunde

>250

praktijken gezien

100%

inspirerend en enthousiast

"Inspirerend en enthousiast"

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en ben in 2010 aan de keukentafel voor het eerst in aanraking gekomen met de tandheelkunde. Mijn vrouw is tandarts en via haar kreeg ik een steeds beter beeld van de ontwikkelingen binnen de zorg. Praktijken die groter worden, de groeiende vraag naar management, de zorgverlener die primair zorg wil verlenen, etc. Zodoende ben ik – Sjoerd Kuiken – in 2010 voor mezelf begonnen en mij 100% gaan richten op het praktijkmanagement voor praktijken.

Verbeteren

Bedrijfskundig expert 

Training Kuiken Praktijkmanagement

Ervaring als spreker 

Inspireren

Persoonlijke visie 

 

Op zoek naar een inspirerende lezing of workshop?
Ik denk graag met je mee over de opzet en inhoud.

Mogelijke onderwerpen: 

Goede lezing. Helder en duidelijk, waar veel over nagepraat werd. 

Ester Wansleeben - 

Leesten Tandheelkunde

Het was een leuke leerzame dag en iedereen was enthousiast!

Cindy van Dinther - NLTCO

 

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op voor meer informatie: