Mijn ambitie

Mijn ambitie is om praktijken succesvol te maken. Juist die tandartsen, die ook ambities hebben met hun praktijk, help ik graag. Hierbij fungeer ik als trainer, begeleider of adviseur. Zowel voor het team als voor de tandarts. Ik maak nooit onderdeel uit van het team, waardoor ik mij onafhankelijk en objectief kan opstellen. Wat resulteert in eerlijke adviezen om de praktijk verder te helpen. Hierbij vind ik het belangrijk, dat het om oplossingen gaat die passen bij de praktijk. Inmiddels heb ik wel ervaren, dat elke praktijk uniek is en er dus maatwerk oplossingen worden gevraagd.

Mijn visie

Mijn visie bestaat uit de volgende drie kernpunten:

  • Je bepaalt zelf hoe jouw succesvolle praktijk eruit ziet.
  • Mondzorg is teamwork.
  • Stilstand is achteruitgang.

Mijn verhaal

Mijn achtergrond

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en ben in 2010 aan de keukentafel voor het eerst in aanraking gekomen met de tandheelkunde. Mijn vrouw is tandarts en via haar kreeg ik een steeds beter beeld van de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Praktijken die groter worden, de groeiende vraag naar management, de tandarts die primair zorg wil verlenen, etc. Zodoende ben ik – Sjoerd Kuiken – in 2010 voor mezelf begonnen en mij 100% gaan richten op het praktijkmanagement voor tandartspraktijken.

Neem contact op

 

Dit zeggen anderen over Sjoerd:

“Het traject heeft aan de verwachtingen voldaan. Positief hiervan zijn het opstellen van een plan van aanpak, het prettige persoonlijke contact en het ‘losweken’ van vastgeroeste gewoontes bij teamleden.”
Tandartspraktijk Julianadorp