Sjoerd Kuiken: Kuiken Praktijkmanagement

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en ben in 2010 aan de keukentafel voor het eerst in aanraking gekomen met de tandheelkunde. Mijn vrouw is tandarts en via haar kreeg ik een steeds beter beeld van de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Praktijken die groter worden, de groeiende vraag naar management, de tandarts die primair zorg wil verlenen, etc. Zodoende ben ik, Sjoerd Kuiken, in 2010 voor mezelf begonnen en mij 100% gaan richten op het praktijkmanagement voor tandartspraktijken.

 

Coaching tandartspraktijk

Mijn ambitie is om praktijken succesvol te maken. Juist die tandartsen, die ook ambities hebben met hun praktijk, help ik graag. Hierbij fungeer ik als adviseur, begeleider of coach. Zowel voor het team als voor de tandarts. Ik maak nooit onderdeel uit van het team, waardoor ik mij onafhankelijk en objectief kan opstellen. Wat resulteert in eerlijke adviezen om de praktijk verder te helpen. Hierbij vind ik het belangrijk, dat het om oplossingen gaat die passen bij de praktijk. Inmiddels heb ik wel ervaren, dat elke praktijk uniek is en er dus maatwerk oplossingen worden gevraagd.

Neem contact op

Referenties

Tandarts Postuma

“Dank voor de goede samenwerking en begeleiding van de visitatie. Een aanbeveling voor andere tandartsen! En ik geloof dat ook de andere tandartsen het hele traject onder jouw begeleiding enorm hebben gewaardeerd!”

 

Tandartsenpraktijk Verzijden (Boskoop)

“Na maanden van hard werken, protocollen maken en handhaven, beleidswijzigingen doorvoeren, puntjes op de i zetten is het eindelijk zo ver. Wij hebben officieel het Praktijk in Orde keurmerk! Speciale dank gaat uit naar Sjoerd Kuiken voor de super goede begeleiding tijdens dit intensieve en leerzame traject!”

 

De Tandprotheek (Den Haag)

“Hij weet te inspireren tijdens trainingen in de praktijk.”