Praktijkbegeleiding - Kuiken Praktijkmanagement
Praktijkmanagement begeleiding

Praktijkmanagement begeleiding

Voor het leidinggeven aan en het professionaliseren van jouw praktijk!

12

Jaar ervaring gericht op praktijkmanagement


100%

Vertrouwen


100%

Betrokken


Maatwerk traject

Maatwerk traject

Plan van aanpak passend bij jouw persoonlijke doelen en die van jouw praktijk

Bedrijfskundige kennis vergaren

Bedrijfskundige kennis vergaren 

Om deze direct zelf te kunnen toepassen

Inzicht in jouw persoonlijke stijl

Inzicht in jouw persoonlijke stijl

Inzicht verkrijgen in en sparren over jouw rol als leidinggevende

Stok achter de deur

Commitment om jouw doelen te behalen

Verbeteringen doorvoeren

Verbeteringen doorvoeren

Langere doorlooptijd om daadwerkelijk verbeteringen te realiseren

Online leeromgeving

Online leeromgeving

Met opdrachten en video's

 

Begeleiding praktijkhouders

"Daar ben ik niet voor opgeleid"

Een veelgehoorde opmerking van praktijkhouders is: “Daar ben ik niet voor opgeleid”. En dat klopt ook. Het voeren van een eigen praktijk vraagt om specifieke kennis en vaardigheden, die niet aan bod komen tijdens je studie. Ondanks dat, zijn er veel praktijkhouders die schreeuwen om meer handvatten in het runnen van de eigen praktijk. En die ook vele ideeën en ambities hebben de eigen praktijk te professionaliseren, maar hier (nog) niet in slagen. Mijn begeleiding voor praktijkhouders en praktijkmanagers is hierop het antwoord. 

Is jouw praktijk toe aan professionalisering? Met mijn diensten help ik je ‘baas’ te worden over het verbeteren van jouw praktijk. Dit doe ik vanuit de volgende drie invalshoeken:

Analyseren

Analyseren

Twijfel je over wat goed is voor jouw praktijk? En heb je het gevoel dat de praktijk verder kan verbeteren en professionaliseren? Als start voor verbetering is het belangrijk eerst goed te analyseren.
Verbeteren

Verbeteren

Ben je onzeker over te nemen beslissingen rondom jouw praktijkvoering? En zoek je meer handvatten in het runnen van de eigen praktijk?Inspireren

Inspireren

Heb je het gevoel dat de praktijk echt kan verbeteren? Maar lukt het niet daadwerkelijk verbeteringen door te voeren? Als sparringpartner hoop ik je hiertoe te inspireren. Individueel, voor je team of samen met collega’s.

Sjoerd is een prettig persoon om mee om te gaan. Hij is vriendelijk, rustig en professioneel en weet zijn deskundigheid op het gebied van praktijkzaken goed samen te voegen met de 'input' en wensen van de praktijkhouder. Kortom, een zeer waardevolle ondersteuning voor onze praktijkvoering.

Orthodontie Ridderkerk

Sjoerd heeft me in de afgelopen jaren erg prettig geholpen met het realiseren van een gestructureerde tandartspraktijk. Hij is een goede sparringpartner met een intelligente businessmind én het hart op de juiste plek.

Rick den Heijer - Mondcentrum Drunen
Ik heb het contact met Sjoerd als top ervaren. Ben erg blij met zijn advies en begeleiding en de samenwerking was prima.
Atte Hibma - Tandartsenpraktijk Hibma

Sjoerd heeft met zijn heldere kijk op, voor mij, complexe zaken veranderingen door kunnen voeren. Hierdoor heeft hij bij mij en mijn team het beste uit de praktijk naar boven weten te halen. Sinds de komst van Sjoerd worden veranderingen makkelijk doorgevoerd en loopt de meerkamerplanning als een trein.

Anna Dieleman - Tandartspraktijk Dieleman

 

Overtuigd? Neem contact met mij op voor een 

vrijblijvende kennismaking