Video: Stappenplan op weg naar succes
Video: Stappenplan op weg naar succes
25 juni 2015 

Video: Stappenplan op weg naar succes


Interview door dental INFO over hoe een goede praktijkorganisatie neer te zetten, gericht op het leveren van hoge kwaliteit van zorg én financieel gezond blijven.

Achtergrond bij video
Ik denk dat veel tandartsen in de huidige tijd het werkplezier is ontnomen. Momenteel staat binnen tandartspraktijken de kwaliteit van zorg en de winstmarge onder druk. Dit is o.a. het gevolg van de tariefsdaling en stijgende kosten door toenemende bureaucratie en regeldruk. Dit ontneemt tandartsen het plezier in het werk, terwijl een tandarts juist met hart en ziel voor zijn patiënten wil zorgen.

In deze video worden de stappen toegelicht die een praktijk als eerste moet zetten op weg naar succes (voor zover de praktijk dit nog nodig heeft):
1.    Bewust met kwaliteit omgaan door de huidige kwaliteit te evalueren
2.    Ontwikkelingen in ogenschouw nemen en doelen stellen
3.    Team betrokken maken bij het realiseren van de doelstellingen
4.    Tussentijds actief meten in hoeverre doelstellingen gehaald gaan worden

Mijn dienstverlening bestaat uit intensieve coaching en begeleiding in de praktijk van de tandarts en het hele team. Met mijn ervaring binnen tandartspraktijken ben ik in staat de ambitie van de praktijkhouder te vertalen naar een goede praktijkorganisatie ‘op de werkvloer’. Met als resultaat een hoge kwaliteit van zorg én een financieel gezonde praktijk.

Meer informatie
Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met sjoerd@kuikenpraktijkmanagement.nl of 06 – 1498 0141.

Over de schrijver
Reactie plaatsen