Video: Dossiervoering op orde
Video: Dossiervoering op orde
14 april 2020 
in Video

Video: Dossiervoering op orde

Nu we middenin de coronacrisis zitten, hebben we helaas extra tijd beschikbaar. Dit zou dan ook een goed moment kunnen zijn om de praktijk ‘op orde’ te brengen. Zo kun je alles nog eens onder de loep nemen en waar nodig aanvullen of aanpassen.

Stok achter de deur

Zolang als de praktijken gesloten zullen blijven door de coronacrisis, zal via de Dental Management Toolkit iedere week een nieuwe video worden gepubliceerd. In deze video wordt één onderwerp uitgelicht, wat resulteert in een ‘weekopdracht’. Op deze manier kunnen tandarts-praktijkhouders en hun team stapsgewijs aan de slag. Doel is om  jouw praktijk – dus de tandarts-praktijkhouder samen met het team – handvatten en een stok achter de deur te geven om verder ‘op orde’ te geraken.

Opdracht 3 – Dossiervoering

De derde opdracht gaat in op de dossiervoering. Uit onderzoek blijkt dat de meeste dossiers in praktijken nog niet voldoen aan de gestelde eisen uit de richtlijn (lees hier de uitkomsten van het onderzoek). In deze opdracht gaan we in op het beoordelen van de eigen dossiervoering, het maken van interne afspraken en wordt een voorbeeld protocol gedeeld.

Bekijk hier de preview van opdracht 3:

Het abonnement

Je hebt gedurende 365 dagen toegang tot de Dental Management Toolkit na eenvoudige aanmelding. Via deze online omgeving heb je vrije toegang tot veel voorbeeld protocollen, formulieren en video’s. Van hygiëne protocollen en voorbeeldformulieren voor het functioneringsgesprek tot video’s met tips en handige documenten over praktijkmanagement.

Interesse?

Meld je hier aan en krijg voor € 250,00 per jaar toegang tot de Dental Management Toolkit dat recht geeft op:

  • Toegang tot de afgeschermde Toolkit.
  • De mogelijkheid voorbeeld protocollen en formulieren vrij te downloaden en te gebruiken.
  • Het bekijken van (instructie) video’s voor verdere uitleg en achtergronden.
  • Wekelijks een nieuwe opdracht tijdens de coronacrisis
Over de schrijver
Reactie plaatsen