Veranderingen bieden kansen | Kuiken Praktijkmanagement
Sessie ‘Veranderingen bieden ook kansen’
20 februari 2015 
in Nieuws

Sessie ‘Veranderingen bieden ook kansen’

Bent u positief ingesteld en benieuwd naar uw kansen in 2015? Neem dan deel aan één van de sessies ‘ Veranderingen bieden ook kansen’ met Verry van Rossum en Sjoerd Kuiken. Tijdens de sessie worden de ontwikkelingen en kansen met u doorgenomen. Niet alleen in zijn algemeenheid, maar ook voor uw situatie in het bijzonder. Daarom is het aantal deelnemers per sessie beperkt en vragen wij u vooraf een aantal praktijkgegevens aan te leveren.

Hoe de tariefdaling op te vangen in uw praktijk?

Een salaris vermindering van bijna 6% onder het persoon van V&D zorgt voor veel reacties in heel Nederland. Maar een daling van de mondzorg tarieven met bijna 6% en een salarisvermindering van vaak 20% of meer, daar hoor je niemand over. Echter, het grote verschil met u en het V&D personeel is dat u die daling ongedaan kunt maken. Sterker nog, in veel gevallen kan de productie aanzienlijk worden verhoogd.

Veranderingen bieden kansen

Een bekend motto is ‘ veranderingen bieden kansen’. Momenteel ziet u de toekomst van uw praktijk wellicht minder rooskleurig in met de almaar oplopende praktijkkosten en de aanstaande tariefdaling. In eerste instantie denkt u dan wellicht niet in kansen, maar maakt u zich zorgen over hoe u uw omzet en winst op peil kunt houden.

Maar de aanstaande ontwikkelingen maken dat juist nú het moment is na te denken over het verhogen van het rendement in uw praktijk. En uit ervaring kunnen wij zeggen dat hier voor de meeste praktijken nog veel te behalen is. Dit is dus een kans.

Aanmelden sessie Veranderingen bieden kansen

Bij interesse kunt u een mail sturen naar sjoerd@kuikenpraktijkmanagement.nl en wij informeren u over de verschillende data en locaties. De sessies beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur. Voor deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 50,00 per persoon. 

De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder meer:
–    Uw huidige werkwijze
–    Hoe meer omzet te behalen uit uw huidige praktijksituatie
–    Optimaliseren van de planning
–    Communicatie met patiënten
–    Hoe de communicatie met patiënten u meer productie kan opleveren
–    De rol van de assistenten

I-Qual groepen of uw praktijkteam

Ook voor I-Qual groepen of praktijkteams verzorgen wij de sessie ‘Veranderingen bieden ook kansen’. Wij komen dan bij u in de praktijk en gaan met u en uw collega’s in gesprek. Ook hiervoor geldt dat u uw interesse via e-mail kenbaar kunt maken.

De sprekers tijdens sessie Veranderingen bieden kansen

Sjoerd Kuiken en Verry van Rossum begeleiden tandartspraktijken en zorgen via het PDI Business Model ervoor dat uw praktijk efficiënt en financieel gezond gaat functioneren.

Over de schrijver
Reactie plaatsen