Succesvolle praktijk | Kuiken Praktijkmanagement
Wat is het gouden ei voor een succesvolle praktijk?
25 juli 2016 
in Nieuws

Wat is het gouden ei voor een succesvolle praktijk?

Als Sven Kramer wordt gevraagd naar het geheim van zijn succesvolle schaatscarrière, is zijn antwoord zeer lang. Er is niet één beslissende factor. Toch wordt vaak gezocht naar het ‘gouden ei’, terwijl ik van mening ben dat deze niet bestaat. Wat is het geheim voor een succesvolle praktijk?

Succes van een praktijk

Meerdere onderwerpen hebben invloed op het succes van een praktijk. Het is enerzijds voor praktijkhouders van belang om de bepalende onderwerpen te onderkennen. Vervolgens is het belangrijk de juiste voorwaarden te creëren, zodat de onderkende onderwerpen goed functioneren. Dit is een continu proces in de praktijk wat we kunnen benoemen als ‘management’. Ook Sven Kramer is voortdurend bezig met het creëren van de juiste voorwaarden om optimaal te kunnen presteren. En laat dat nu het geheim zijn.

Praktijk Management Model

Daarom heeft Sjoerd Kuiken het Praktijk Management Model ontwikkeld, waarin alle onderwerpen zijn opgenomen voor een succesvolle praktijk. Het geheim van een succesvolle praktijk is het creëren van de juiste voorwaarden binnen al deze onderwerpen.

Praktijk Management Scan voor een succesvolle praktijk

Met de Praktijk Management Scan wordt beoordeeld in hoeverre de juiste voorwaarden aanwezig zijn voor het neerzetten van een succesvolle praktijk. Neem vrijblijvend contact op met Sjoerd Kuiken voor meer informatie over het laten uitvoeren van deze Praktijk Management Scan bij u in de praktijk.

[button size=”small” align=”left” link=”/contact/” linkTarget=”_blank”]Neem contact op[/button]

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen