Nieuwjaarsactie: Maak kans op een GRATIS praktijkplan 2019
Nieuwjaarsactie: Maak kans op een GRATIS praktijkplan 2019
03 december 2018 
in Nieuws

Nieuwjaarsactie: Maak kans op een GRATIS praktijkplan 2019

De ‘pijn’ van praktijkmanagement
Tandarts / praktijkhouders ervaren tegenwoordig steeds meer werkdruk door het voeren van een eigen praktijk, wat alle energie kan ‘wegzuigen’. Zo erg zelfs, dat sommige jonge tandarts / praktijkhouders een burn-out krijgen of overwegen hun praktijk te verkopen.

Neem de regie weer in eigen hand
Dan is het hoogste tijd de regie weer in eigen hand te nemen, omdat je zo graag weer ‘bevlogen’ met het vak wilt bezig zijn. En dat kan ook, want binnen een goed team kunnen veel management taken prima gedelegeerd worden. Het nieuwe jaar is dan een mooi moment zaken anders aan te pakken.

Management als ‘smeermiddel’
De praktijkorganisatie is als een uurwerk en het praktijkmanagement werkt als ‘smeermiddel’. Echter, regelmatig krijg ik hele specifieke vragen van tandartsen over hele specifieke problemen in hun praktijk. Uit ervaring blijkt echter altijd dat een probleem binnen de praktijk nooit op zich staat.

Praktijk Management Model
In mijn praktijkbegeleiding wordt vooral gewerkt aan een gedegen en goede basis voor een succesvolle praktijk vanuit de persoonlijke wensen van de tandarts / praktijkhouder. De onderwerpen die in mijn aanpak terugkomen zijn verwoord in de video over mijn Praktijk Management Model. Het gaat dus om een praktijk brede aanpak. Erop gericht structurele verbeteringen door te voeren, zodat de praktijk vervolgens zelfstandig succesvol kan verder groeien.

Nieuwjaarsactie
Gericht op het nieuwe jaar is het altijd goed uw goede voornemens om te zetten in concrete praktijkdoelstellingen. Als nieuwjaarsactie ga ik met twee praktijken GRATIS hun praktijkplan 2019 opstellen (ter waarde van € 900).

Meld je hier aan voor 18 december en maak kans op het GRATIS praktijkplan 2019.

Over de schrijver
Reactie plaatsen