Video: Dilemmas van de tandarts / praktijkhouder anno nu
Video: Dilemma's van de tandarts / praktijkhouder anno nu
19 oktober 2019 
in Nieuws

Video: Dilemma's van de tandarts / praktijkhouder anno nu

De tandarts / praktijkhouder anno nu heeft te maken met vele dilemma’s rondom de praktijkvoering. In een tijd met grote regeldruk, groeiende teams en ketens op overname pad is een succesvolle praktijk geen zekerheid, maar iets waar leiderschap en management voor nodig is. Eén van die dilemma’s is dan ook hoe het praktijkmanagement wordt vormgegeven in de praktijk.

Deze video maakt je bewust van de keuzemogelijkheden die je als tandarts / praktijkhouder hebt in het organiseren van je praktijk. En helpt je verder in het neerzetten van een succesvolle praktijk, zodat je vooral die dingen gaat doen die een enorm positief effect hebben op de praktijk.

 

Voel je dat je nog niet optimaal rendement haalt uit jouw praktijk? En krijg je het team niet goed ‘op de rails’? Of kom je elke dag uitgeblust thuis, terwijl het niet lukt om al jouw ideeën door te voeren? Dan is dit traject iets voor jou!

Sjoerd Kuiken heeft een traject opgezet speciaal voor tandartsen, wat neerkomt op een intensieve praktijkbegeleiding. Zijn aanpak is gebaseerd op het Praktijk Management Model, waarmee de basis wordt gelegd voor een succesvolle praktijk.

[button size=”small” align=”left” link=”/contact/” linkTarget=”_blank”]Neem contact op[/button]

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een kennismaking.

Over de schrijver
Reactie plaatsen